Sony is dit jaar wederom aanwezig op het Professional Imaging event in Nijkerk. Hier helpen zij je graag om meer uit je foto- of video camera te halen!
Uiteraard tonen zij op de Professional Imaging hun volledige aanbod aan camera’s waaronder de A7RIII, de A9 en de RX10M4 maar ook de net gelanceerde A7III, lenzen en accessoires. Daarnaast bieden zij dit jaar op hun stand sensor cleaning services aan, worden al jouw vragen beantwoord door hun eigen α-ambassadeurs en worden er leerzame presentaties en workshops gegeven.

Professional Imaging: TICKETS & INFO
Datum: 24-25-26 maart 2018
Tijd: 9:30-17:00 uur
Locatie: Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk (gemeente)

Aanwezige ambassadeurs op de Photo Days:

Gustav Kiburg:
Op zaterdag 24 maart zal Sony Ambassadeur Gustav Kiburg een lezing geven over de ‘essentie van het natuurbeeld'(om 13:20). Gustav ’s grootste passie is natuurfotografie. Hij reist de hele wereld rond om de mooiste foto’s te maken en is net terug van zijn trip naar Noorwegen. Meer info over Gustav Kiburg.

Marco ter Beek:
Marco ter Beek zal 3 dagen lang een leerzame ‘live-shooting-workshop’ geven op onze stand! Marco ter Beek is een Nederlandse portret-, beauty-, mode- en zakelijke fotograaf gevestigd in Almere en schiet regelmatig prachtige plaatsjes op onze events. Zijn passie is om ieders sterke en mooie zelf te onthullen. Het werk van Marco wordt beschreven als “Sterk en krachtig”. Meer info over Macro Ter Beek.

Frank Doorhof:
Een internationaal bekende naam binnen de fotografiewereld. Frank is gespecialiseerd in het fotograferen van fashion en artiesten, tevens geeft Frank wereldwijd workshops aan fotografen en is hij als eerste Europese fotograaf aangesloten bij de Kelbytraining groep in Amerika welke bestaat uit de beste instructeurs. Frank heeft daarnaast verschillende DVDs en boeken uitgegeven die wereldwijd verkocht worden. Zie hier een glimp van zijn fotografie. Meer info over Frank Doorhof.

On a side note, mochten er Sony gebruikers en/of leden van de Sony Alpha Club Nederland aanwezig zijn die trek in bakkie koffie hebben dan sluit ik mij daar graag bij aan.