Sony heeft zijn nieuwe Tough-serie SD-geheugenkaarten aangekondigd, die volgens Sony de meest robuuste en snelste SD-kaarten zijn die ooit zijn gemaakt. De nieuwe UHS-II SD-kaarten dragen Sony’s nieuwe TOUGH-specificatie van de SF-G-serie en zijn ontworpen voor fotografen die ervoor willen zorgen dat digitale foto’s veilig op de SD-kaarten blijven opgeslagen.

Hier zijn de specs:

– SF-G32T (32GB)
– SF-G64T (64GB)
– SF-G128T (128GB)
– UHS-II
– SDXC
– Max Read Speed: 300 MB/s
– Max Write Speed: 299 MB/s
– Waterproof

 

Sony Tough SD-kaarten, de meest robuuste SD-kaarten ooit gemaakt!

Een volledig verhaal en meer gedetailleerde afbeeldingen staan ​​op de Sony-website. De nieuwe robuuste SD-kaarten van Sony zijn momenteel de sterkste en snelste SD-kaarten, niet alleen water- en stofdicht maar ook nog eens bendproof …

Wilt u nog meer weten? Check dan alle informatie op de Sony website.