Workshops & Evenementen

Photowalk: Nacht van de Nacht in Amsterdam!

Tijdens Nacht van de Nacht op zaterdag 26 oktober kan je meedoen aan onze Photowalk in het prachtige Amsterdam! Met een gezellige groep mensen gaan we een aantal prachtige locaties fotograferen. De Photowalk is geschikt voor amateurs én profs. Je kunt tips en tricks krijgen voor het maken van de mooiste nachtfoto’s en je kunt nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde liefde voor fotografie. Daarnaast is het een motivatie om lekker op pad te gaan. We gaan er een mooie avond van maken en met prachtige foto’s thuiskomen. Locaties die we bezoeken zijn o.a. de 9 Straatjes, Westerkerk en de Bloemenmarkt. De startlocatie is bij het centraal station. Ben je geïnteresseerd? Laat dit dan vrijblijvend weten door contact met mij op te nemen of laat het weten op de event pagina op Facebook .

De Photowalk wordt begeleid door Quentin Rademaker en Renzo Gerritsen van Avondfotografie.nl

Wij hopen je in ieder geval daar te zien!


Workshop: Wordt je camera de baas, in één dag!

Dit is een workshop waarbij je in één dag je camera de baas wordt. Het is een basis fotografie workshop waarin ik je alles vertel over de basis van fotografie door middel van theorie en praktijk. Niet alleen gaan we van AUTO naar M maar je leert je camera de baas te worden waardoor je nog meer uit je camera kan halen dan je voorheen voor mogelijk hield.

Deze cursus wordt meerdere malen per jaar gegeven voor groepen van 6-8 personen en het is ook mogelijk om deze cursus 1 op 1 te doen op locatie. Mocht je interesen hebben in een van deze workshop opties en wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.

De groeps workshops zullen op deze pagina worden aangekondigd zodra de datum voor dit jaar beschikbaar zijn.

 Binnenkort vind je hier nog meer informatie met betrekking to workshops die ik geef en/of evenementen waar ik aanwezig zal zijn.